Kanada’da İngilizce Kursu

Kanada’nın birçok gelişmiş şehrinde birçok dil okulu mevcuttur ve bu dil okullarında dünyanın çeşitli yerlerinden öğrenciler eğitim almaktadır.

Kanada’da 3 aydan kısa eğitim görecekseniz size Kısa Süreli Ziyaretçi Vizesi verilir. Hemen hemen 15 gün süre içerisinde vize işlemleriniz sonuçlanır. Ama bu vizenin belirli bir süresi vardır ve vizenin sonlandığı tarihte Kanada’dan ayrılmanız gerekmektedir. 12-24 hafta öğrenim görecekseniz, Ziyaretçi Öğrenci Vizesi verilecektir, 6 aydan daha uzun süreli eğitim görecekseniz Uzun Süreli Öğrenci vizesi verilir. Uzun Süreli Öğrenci vizesi Kanada’da yasal olarak öğrenci olduğunuz sürece uzatılabilir.

Kanada dil okulları ile ilgili daha detaylı bilgiler için http://www.global-yurtdisiegitim.com/kanada-dil-egitimi/kanada-dil-okulu sayfamızı inceleyebilirsiniz.